За словами фахівців, килим має тривимірну структуру та найбільш важкі частинки бруду, наприклад пісок та шкідливі для нашого здоров'я алергени, міцно залягають у глибині ворсу, накопичуючись там роками. Всі ми користувалися звичайним пилососом і помічали, що він був у цій справі слабким помічником. Звичайний пилосос видаляє тільки ті частки бруду, які знаходяться на його поверхні, і скільки б разів ми по одному місцю щіткою не водили, глибинний пил залишається. Створюється лише видимість чистоти. Тому люди завжди прагнули добре вибити свої килими, але всі знають, що справа ця дуже клопітка. То що ж робити? Не відмовлятися ж від тих, що створюють тепло та затишок килимів!

 

 

Ми любимо спостерігати, як наші діти із задоволенням грають на килимі. Але як виявляється килим не такий чистий, як нам хотілося б думати. Усі або майже всі в наших будинках певним чином контактують із килимом. Проходячи по килиму, ми торкаємося його поверхні тапочками або ногами, на нього осідають і накопичуються частинки пилу і сміття, наша шкіра, шерсть і лупа домашніх тварин. І все це «багатство» щільно втрамбується нашими ногами і надовго накопичується в глибині ворсу килима.

 
 
Глибинне чищення килимів
 
 
 
 
 

Добре, що науково-технічний прогрес не стоїть на місці. Тепер з'явилися пилососи з аквафільтром та сепаратором KRAUSEN, які можуть бути укомплектовані електричною щіткою - "вибивалкою", яка була спеціально розроблена для глибинного чищення килимів та м'яких меблів.

На відміну від традиційних турбощіток, в яких вал приводиться в рух від розташованої у всмоктувальній трубі пилососа турбінки, в електричній щітках KRAUSEN, вал приводиться в дію власним електродвигуном насадки.

Швидкість обертання валу електричної щітки-вибивалки постійна, що дозволяє ефективно чистити будь-які килимові покриття, м'які меблі, матраци, подушки, м'які іграшки, вироби з хутра тощо.

 
 
Електрична щітка з ефектом вибивання

Вал електрощітки по всій довжині має дві хвилеподібні смужки щіток, які при обертанні прочісують ворс, а завдяки примусовій вібрації відбувається ефективне вилучення пилу та піску, при цьому пилосос забезпечує постійний потужний потік повітря.

У результаті виходить разючий ефект одночасного вибивання та збору сміття в аквафільтр пилососа, раніше про це можна було тільки мріяти!

Вам тепер не доведеться по-старому вибивати матраци, килими, а тим більше, крісла та дивани виносячи їх на вулицю. Ви вибиваєте свій килим не знімаючи з підлоги або зі стіни, а пил відразу ж потрапляє в бурхливу водну пастку вашого чудового пилососа! Погодьтеся, що це дуже економить вашу силу.

 
 

А що накажете робити з м'якими меблями? Уявляєте, скільки пилу залягає у глибині вашого дивана чи м'якого крісла. Адже якщо з гладких поверхонь пил можна якось видалити, з м'яких меблів це дуже проблематично.

Ще більша проблема – це видалення алергенів з наших ліжок. Найдрібніші частинки нашої шкіри, що відлущилася, проникають у матраци і, накопичуючись там роками, надають багату їжу для мільйонів пилових кліщів.

Чистка м'яких меблів і ліжок за допомогою електровибивалки, практично єдиний, і вже найефективніший спосіб боротьби з алергенами пилових кліщів.

Пил і алергени, що залягають у матрацах та подушках, видаляються з глибини 10-15см!

Електрична щітка з ефектом вибивання